30 Ocak 2018 Salı

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Sevdiklerinizi Mutlu Edecek En Özel Hediye Seçenekleri Yves Rocher mağazalarında sizleri bekliyor.

Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları, sevgilisini mutlu etmek isteyenler için
5-14 Şubat tarihleri arasında Sevgililer Günü’ne özel kampanyalar düzenliyor.





Yves Rocher’nin en yeni parfümü ‘Oui A L'Amour’un meyveli,çiçeksi ve ferah kokusuyla teninizdeki canlılığı hissedeceksiniz. Melek Otu’na eşlik eden Gül’ün kadınsı notaları, sıcak notalarıyla Tonka Fasulyesi ve Sedir’in birleşimi sizi aşka davet ediyor.

Yves Rocher’nin ünlü burunlarından “Annick Ménardo” tarafından yaratılan ‘Comme Une Evidence’ parfümü ile sevgilinize çiçek ve odunsu kokunun kusursuz birleşimini sunmaya ne dersiniz? İçeriğindeki Yasemin Çiçeği’nin sıcak kokusu, Paçuli’nin egzotik derinliğiyle birleşerek teninize benzersiz bir his sunuyor.
Sedir ve Peygamber ağacının benzersiz birleşiminden oluşan, Fransız parfümör “Domitile Bertier” tarafından yaratılan ‘Quelque Notes d’amour’parfümü Yves Rocher’nin zengin parfüm dünyasında sevdiklerinizi gülümsetmek için seçebileceğiniz bir diğer parfüm seçeneği arasında yer alıyor.
Sevgililer Günüözelindetüm Yves Rocher parfümleri % 30’a varan indirimlerle satışa sunulacak..Ayrıca ten, dudak,göz makyaj kategorilerinin tümünde net %30 indirim fırsatından da yararlanabilirsiniz. 

Sevdiklerinizi mutlu etmek ve indirim kampanyalarından faydalanmak için Yves Rocher mağazalarına uğrayabilir veya www.yvesrocher.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Oui a L’Amour Parfüm 170 Tl yerine 129.90 TL
Oui a L’Amour ruj 54.90 TL  yerine 39 TL
*Görsellerdeki fiyatlar liste fiyatı olup, kampanya koşullarına uygun şekilde indirim olacaktır.



*Basın Bültenidir...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder