16 Mayıs 2017 Salı

Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’nın Yeni Fırçaları ve Makyaj Aksesuarları ile Tanışın!

Profesyonel makyaj sanatçıları, makyaj aksesuarlarının kalitesinin, en az makyaj malzemesi kadar önemli olduğunu düşünüyorlar. Yves Rocher de uzmanların bu görüşünden yola çıkarak, makyaj uygulamanızı mükemmelleştirmek üzere sizlere yepyeni fırçalarını ve makyaj aksesuarlarını sunuyor.

Yves Rocher Yeni Makyaj Fırçaları, daha konforlu ve daha uzun ömürlü bir kullanım sağlayan fırçalar %100 sentetik kıllardan üretilmiştir.

Makyaj fırçalarının ahşap kulpları, sürdürülebilir şekilde yönetilen ormanlardan elde edilmiştir
Ahşap kulpların üzerinde yazan ürün adı, kullanım kolaylığı sağlar. Ambalajlamasında, karton yerine tekrar kullanılabilen şeffaf plastik kullanılmıştı. Bu sayede 1 senede karton tüketimi 3 ton azaltılmıştır.


Ahşap kulpları ve ambalajı ile doğa dostudur.

Yeni Ten Makyaj Aksesuarları


Yves Rocher Fondöten Fırçası - 39.90 TL

Krem ya da Likit fondötenin cilde eşit bir şekilde yayılmasını sağlar. Fırça kıllarının sentetik oluşu akışkan dokuya sahip fondötenin cilde rahat sürülmesini sağlar, iz bırakmaz.




Çift Kıllı Fondöten Fırçası – 44.90 TL
Likit ve pudra fondöten uygulamaları için hafif, doğal ve pürüzsüz bir uygulama sağlar. Uzun kıllar fondöteni tüm yüze uygular. Kısa kıllar uygulanan fondöteni hafif ve eşit bir şekilde yayar.




Pudra Fırçası – 44.90 TL
Kompakt ve toz pudraları uygulamak için ideal bir pudra fırçasıdır. Ürünün cilde doğal bir görünümle ve eşit bir şekilde yayılmasını sağlar.
Ergonomik tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlar.




Açılı Kontur Fırçası – 44.90 TL
Yoğun kılları likit ve krem yapıdaki ürünleri pürüzsüz ve doğal bir şekilde yayar. Kılların açılı kesimi kusursuz ve doğal bir gölgelendirme sağlar. Yüz hatlarını şekillendirmek için idealdir. Fondöten, kapatıcı veya pudra ile kullanılır.



Allık Fırçası – 44.90 TL
Allık ve kompakt pudraları gölgelendirmeler yaparak uygulamak için ideal açılı bir fırçadır. Fırça ucu keçi kılından yapılmıştır. Doğal kıllar, ürünün cilde doğal bir görünümle yayılmasını sağlar. 




Kapaklı Kabuki Pudra Fırçası  - 39.90 TL
Allık ve kompakt pudraları uygulamak için ideal genişlikte bir fırçadır. Fırça ucu keçi kılından yapılmıştır. Doğal kıllar, ürünün cilde doğal bir görünümle yayılmasını sağlar.




Kapatıcı Fırçası – 27.90 TL
Yuvarlak şeklindeki formu bütün ve kesin bir uygulama sağlar. Koyu lekeleri gidermek için ürün içeriden dışarıya doğru fırça ile yayılır. Kusurları kapatmak için fırça ile bölgesel dokunuşlar yapılır. 



Profesyonel Makyaj Süngeri – 17.90 TL
2si 1arada bu sünger, doğal ve pürüzsüz bir sonuç elde etmek için likit ya da krem yapıda fondöten veya kapatıcı uygulamak için ideal bir aksesuardır.
1. İnce ucu en zor bölgelere (gözaltı, burun kenarları, dudak çevresi) ulaşarak tüm kusurları kapatır; gölge bölgeleri ve ufak kızarıklıklar anında yok olur.
2. Düz ucu teni bütünleştirerek son derece doğal bir görünüm kazandırır.




Profesyonel Makyaj Süngeri – 11.90 TL
Eşit dağılımlı ve doğal bir sonuç elde etmek için likit ya da krem yapıdaki fondötenleri uygulamada ideal bir aksesuardır. İncelen köşeleri göz çevresi, burun kenarları gibi ulaşılması zor olan bölgelere erişimini sağlar. Doğal bir görünüm için süngerin kuru, daha sofistike bir görünüm için ise süngerin nemli kullanımı önerilir.




Dudak Fırçası – 27.90 TL
Doğal bir sonuç elde etmek ve rujun dudak kenarlarına taşmasını önlemek ideal bir üründür. Fırça yardımıyla dudakların çerçevesini belirginleştirdikten sonra rujun tüm dudağa uygulanması önerilir.


Yeni Göz Makyaj Aksesuarları




Far Çizgi Fırçası – 27.90 TL
Açılı ve ince kesimli fırçası sayesinde farın kirpik diplerine ince bir çizgi halinde uygulanmasını sağlar. Far ile detaylı makyaj yapmayı sağlayan ideal bir üründür. Fırça kılları yapaydır; bu pudralı far dokusunun rahat uygulanması için idealdir.




Far Fırçası – 29.90 TL
Göz kapağında hem yoğun, hem hafif far uygulaması için idealdir. Bombeli kısmı farı yoğun bir şekilde uygularken fırçanın tamamı farı istenirse göz kapağına dağıtmayı sağlar.
Midilli kıllarından oluşan fırçası farın pudramsı dokusunu rahat uygulamayı sağlar. 






Smoky Göz Makyaj Fırçası – 34.90 TL
Çift uçlu fırçası ile mükemmel buğulu bakışlar sağlanabilir. Tek fırçayla hem yoğun, hem belirgin bakışlara sahip olabilirsiniz.Makyajınızda vazgeçilmeziniz olacak.


5 Haziran tarihinde internet sitesi ve mağazalarda satışta!



Basın Bültenidir...




6 yorum:

  1. çok güzel fırçalar, hayran oldum :)

    YanıtlaSil
  2. Su profesyonel makyaj sünger leri çok ilgimi çekti gerçekten. Paylaşım için teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
  3. hiç denemedim yves rocher ın fırçalarını siz böyle anlatınca çok hoşuma gitti bir kaç tane alıp deneyeyim bari bende teşekkür ederiz paylaşım için sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Keçi kılı olanı tuttum. Alerji riski olanlar fayda görebilir.

    YanıtlaSil
  5. Bu markanın ürünlerini çok severek kullanıyorum ama fırçalarını hiç denemedim :)

    YanıtlaSil