20 Haziran 2014 Cuma

Toni&Guy Reconstruction Mask - Yeniden Yapılandırma Maskesi

 
 
Toni&Guy markasının ürünleri arasında ilk dikkatimi çeken ürün bu maskeydi zaten saç maskelerine ayrı bir zaafım var almaya doyamıyorum.:)
Neyse efenim sadete geleyim ben hep bu markanın ürünleri pahalı diye bakar almazdım amma velakin Gratis'te %40 indirimde yakalayınca hemen alıverdim.
Saçlarım yağlı ama uçları kuru bir nevi cildim gibi saçımda karma diyebilirim.
Yaklaşık 1 senedir saçımda boya yok ama uçlarda ki kuruluk hep baki kaldı bir de üstüne üstlük ince telli ve elektriklenen, kabaran saçlara sahibim hatta 20 yaşından sonra saçlarım dalgalandı dersem yalan olmaz.:)
Bu maskenin işlevi saçları nemlendirmesi zaten yapısı katı olan bir ürün ve uçtan dibe sürüp, 5 dakika bekletip yıkanıyor ve kıvamı katı olduğu için çok fazla ürün kullanmaya gerek kalmıyor.
Benim saç diplerim yağlı olduğu için daha çok uçlara yoğun bir şekilde uyguluyorum saç diplerime az sürüyorum.
Ama asla saçlarımı ekstradan yağlandırma gibi bir probleme yol açmadığını da belirteyim.
Gelelim maskeyi beğendim mi sorusuna evet çok beğendim öyle ki genelde her banyo sonrası mutlaka saçıma argan yağı kullanıyorum bu maskeyi yaptıktan sonra asla kullanmıyorum.
Saçlarımı özellikle de saç uçlarımı yumuşacık yapıyor, kabarmıyor, elektriklenmiyor ve saçlarıma çok hoş bir parlaklık katıyor, canlandırıyor.
Hani derler ya ahenkle dans eden saçlar sanırım en doğru tanım bu olur çünkü Toni&Guy'ın maskesini kullandıktan sonra saçlarım hacimleniyor, dirileşiyor.
Açıkcası ben bu maskeyi pek bir sevdim bittiği vakit yeniden alırım hatta bitmeden olur da güzel bir indirimde denk gelirsem hemen yedeklerim.
 
İçerik:
 
 
Ürünün tek eksi yanı 40 liralık fiyatı diyebilirim ama olur da indirimde denk gelirseniz deneyin derim.
 
 
 
 

8 yorum:

  1. benimde saç tırıpm boyle ki hıc boya kullanmamıs bırıyım bu markayı merak edıyorum bende bu maskaseınden başlayayım denemeye :)

    YanıtlaSil
  2. Kullanırsan umarım sende benim gibi memnun kalırsın.:)

    YanıtlaSil
  3. Glamour Sprey alırken buna da çok gitti elim ama hiç yorum okumadığım için almamıştım... Ühüüü keşke alsaymışım! İndirimde aklımda :) öptüm!

    YanıtlaSil
  4. Benimde aklımda o sprey var inşallah bayramda gratis yine güzel bi indirim yaparda alırız.:)

    YanıtlaSil
  5. Daha dün indirimine denk geldim Watsons'da, hatta acaba maskesi var mı denesem mi diye bakındım ama herhalde görüp wax, jöle tarzı bir şey sandım o kalabalıkta kabından dolayı :D Kesinlikle deneyeceğim ^^

    YanıtlaSil
  6. Sanırım bayram haftası hem Watsons hemde Gratis saç bakım ürünlerinde daha iyi indirimler yapacaktır diye düşünüyorum.
    Zaten denk gelirsem bende yedeklemeyi düşünmekteyim.:)

    YanıtlaSil
  7. içinde silikon var...yumuşatır ama saça yapıştığı için döker...

    YanıtlaSil
  8. Evet indirime girmis 27 tl aldim bugun sacini yikadiktan sonra uyguladim 5 dakka durdum yikadim ben boyle bi dokulme gormedim resmen kafam assagi indi bi daha asla kullanmam parami cope attim

    YanıtlaSil